happy-birthday-rainbow-gif

Welkom bij "Mijn mooiste feestje!"

Het is weer bijna zover, de verjaardag van uw zoon of dochter. De meest bijzondere dag van het jaar. Ze kijken er het hele jaar naar uit. Een kinderfeestje, het organiseren blijft lastig! Er komt heel wat bij kijken om een leuk en origineel, maar vooral onvergetelijk feest te organiseren.

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje, maar u wilt iets anders, dan bent u bij ‘Mijn mooiste feestje!' aan het juiste adres. Met keuze uit vele kinder-themafeesten, voor elk wat wils!

Iedereen kent wel de commercial over een kinderfeest met olifanten, een draaimolen, suikerspinnen, brommers en een luchtballon waarna de gasten na afloop zeiden: ‘Het was een leuk feestje mam, we hebben broodjes knakworst op.’

Het werkt op de lachspieren, maar zo simpel is het eigenlijk wel.

Kinderen kijken niet naar wat een feestje kost, als ze zich vermaken, de sfeer goed is en ze lekker bezig zijn geweest, hebben ze al de dag van hun leven.

Je kunt dan ook beter relaxed een kinderfeestje thuis geven dan zwaar gestrest bakken vol geld uitgeven, want de kinderen voelen het haarfijn aan en gezellig gaat het dan echt niet worden.

Wees origineel en ontspannen, dan komt het allemaal goed.

Daarom zijn draaiboeken ook een goede optie! Je krijgt alle tips aangereikt en kunt het zo “gek” maken als je zelf wilt, maar het blijft een relatief laag budget wat je kwijt zal zijn.

Alle opdrachten/traktaties/knutselwerkjes zijn met simpele spullen te maken.

Kijkt u gerust rond op de website. Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier (zie contact) of eventueel via de chatfunctie rechts onderin bij online zijn.


Hieronder ziet u het draaiboek of de draaiboeken die deze maand in de spotlight staan en de aanbevolen thema's voor deze periode van het jaar!

yellow-stage-light-animatedbeautiful-high-quality-candles-wallpaper