Veelgestelde vragen

Hier vindt u een antwoord op een aantal veel gestelde vragen over onze draaiboeken voor kinderthemafeestjes.

party-12

Wat kan ik verwachten?
Onze draaiboeken bevatten alle informatie welke u nodig hebt voor het organiseren van een uitgebreid thema kinderfeestje voor kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar. Over het algemeen bevat elk draaiboek voldoende materiaal om het kinderfeestjes te organiseren, zodat u ruim de keuze hebt om ook zelf een afweging te maken uit activiteiten/knutselwerkjes/traktaties welke u het meeste aanspreken.
Elk draaiboek bevat:
  • Tips voor versieren en aankleding in stijl van het thema 
  • Ideeën en ontwerpen voor originele uitnodigingen 
  • Spelletjes in thema 
  • Knutselwerkjes in thema 
  • Traktaties in thema 
  • Voorbeelden van de indeling / tijdsverdeling van een feestje 
  • Printbare content zoals uitnodigingen, sjablonen, diploma's en kleurplaten 
Zijn de draaiboeken voor zowel jongens als meisjes geschikt?
Veelal heb je in elk thema voor elk wat wils. In een prinsessenfeest, heb je natuurlijk ook stoere ridders nodig en zo kan tijdens een piratenfeest ook een stoer piratenmeisje haar mannetje staan.
Dus in principe kun je voor elk themafeest wel zowel jongens als meiden uitnodigen.

Krijg ik ook de benodigdheden?
De benodigdheden welke uitgeprint kunnen worden, worden meegeleverd, maar dient u dus zelf te printen. Overige benodigdheden (zoals slingers, bekers, bordjes, ingrediënten voor traktaties of materialen voor knutsel activiteiten) worden niet meegeleverd.

Komen er nog veel extra kosten bij naast het draaiboek om het feestje te kunnen vieren?
Nee, in principe is alles te doen met simpele huis-, tuin- en keukenspullen. Ook bij de goedkopere winkels zijn tegenwoordig goedkope knutselmaterialen te koop. Er staat genoeg variatie in voor traktaties/taart, dus ook hierin kun je je eigen budget handhaven.

Zijn de feestjes voor binnen of buiten bedoeld?
Alle feestjes kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Hoeveel voorbereiding hebben deze kinderfeestjes nodig?
De voorbereidingen bestaan vooral uit het doorlezen van het draaiboek en de opdrachten "eigen" maken. Vaak is het prettiger om dit toch over een aantal dagen te spreiden. Het mooiste is als je het draaiboek al een week voor het feestje in huis hebt. Je kunt dan op je gemak beginnen met doorlezen van het draaiboek, om je zo een idee te vormen hoe het feestje eruit gaat zien. Dan kun je ook uitzoeken of je het feestje volgt zoals in ons voorbeeld of dat je toch kiest voor wat aanvullende tips voor spelletjes of knutselwerkjes die ook nog in het draaiboek vermeld staan. Ook heb je dan ruim de tijd om alles uit te printen.

Als er geen speurtocht bij zit, kan ik dan wel een speurtocht doen?
Ja hoor, dan zet je zelf een speurtocht uit en volgt u de opdrachten uit het draaiboek. Hier ziet u wat tips rondom het uitzetten van een speurtocht.

Hoe krijg ik het draaiboek?
U krijgt het draaiboek in digitaal formaat (PDF). Wenst u het draaiboek toch daarnaast ook op papier via de post te ontvangen, dan dient u ons daarover een mail te sturen. Hier zijn dan extra kosten aan verbonden (dat is afhankelijk van de dikte van het draaiboek).
In principe leveren we binnen 24 uur. Betalingen gedaan op vrijdag na 12.00 uur of in weekenden of op feestdagen, staan de eerstvolgende werkdag op mijn rekening en worden op die dag verwerkt en verzonden. Betalingen gedaan vanuit het buitenland doen er meestal en dag langer over. Controleer de berichten op de homepage om te kijken of er gewijzigde levertijden zijn wegens vakantie!

Ik heb 2 dagen geleden het draaiboek besteld en betaald, maar nog niet ontvangen. Hoe kan dat?
Heb je een betaling gedaan en na 24 uur nog niks ontvangen, stuur dan gelijk een mailtje mogelijk is er dan iets fout gegaan bij de verwerking. (let op: handmatige overboekingen duren vaak iets langer). Ook verwerking van België naar Nederland duurt wat langer.

Kunnen draaiboeken worden geretourneerd als ze niet aan de verwachting voldoen? 
Om oneigenlijk gebruik te voorkomen, is het niet mogelijk om digitaal verzonden draaiboeken retour te zenden en hiervoor geld terug te ontvangen.

Waarom worden draaiboeken niet verkocht aan feestaanbieders?
Om oneigenlijk gebruik te voorkomen, is het niet mogelijk om digitaal verzonden draaiboeken te bestellen als je zelf ook feestaanbieder bent. Onder oneigenlijk gebruik wordt verstaan dat je de ideeën die door Mijn mooiste feestje zijn ontwikkeld, gebruikt om zelf geld aan te verdienen.